Kışlıkları kaldırmayın! Konya'da hava bir anda soğuyacak

Kışlıkları kaldırmayın! Konya'da hava bir anda soğuyacak

Konya'da Nisan ayında 24 dereceye varan hava sıcaklıkları, cuma gününden itibaren bir anda düşecek. Soğuk hava ve kar yağışının beklendiği kentte termometreler hafta sonu 4 dereceyi gösterecek

Konya'da baharın gelmesiyle 24 dereceye varan hava sıcaklıkları, cuma gününden itibaren bir anda düşecek. Meteoroloji verilerine göre 7 Nisan Çarşamba (yarın) 24 derecenin hissedileceği Konya'yı hafta sonu yeniden soğuk ve kar yağışlı günler bekliyor. Hafta sonu sıcaklığın 20 derece birden düşerek 4 derece olması öngörülüyor. 

Meteoroloji verilerine göre cuma günü sıcaklık 6 dereceye düşecek, bir anda gelen soğukla beraber Konya'nın merkez ve taşra ilçelerinde karla karışık yağmur yer yer de karın etkili olması bekleniyor. 9 Nisan Cuma gününden itibaren tüm hafta sonu ise yağışların kar yağışı şeklinde görüleceği, gece sıcaklığın ise sıfırın altına düşeceği tahmin ediliyor.

Cuma günü Alacabel ve yüksek kesimlerde etkili olması beklenen kar yağışı öğlene doğru Konya’nın iç kesimlerinde de etkisini gösterecek. 

kar0.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.