Kısıtlamalar bitti! Kabe etrafındaki bariyer ve sosyal mesafe uyarıları kaldırıldı

Kısıtlamalar bitti! Kabe etrafındaki bariyer ve sosyal mesafe uyarıları kaldırıldı

Koronavirüs salgınının başlamasından bu yana ilk kez Kabe'nin etrafındaki bariyerler ve Mescid-i Haram'daki sosyal mesafe uyarıları kaldırıldı. Suud Hac Bakanlığı 17 Ekim itibariyle kısıtlamaların çift doz aşılılar için kaldırılacağını açıklamıştı

Suudi Arabistan'da korona virüs (Covid-19) salgınının başlamasından bu yana ilk kez Kabe'nin etrafındaki bariyer ve uyarıları kaldırıldı.

Suudi Arabistan’da Mekke’deki Mescid-i Haram ve Medine’deki Mescid-i Nebevi'nin yarından itibaren tam kapasiteyle ibadete açılmasına izin verilmesinin ardından korona virüs (Covid-19) salgınının başlamasından bu yana ilk kez Kabe'nin etrafındaki bariyerler kaldırıldı.

Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi İşleri Genel Başkanlığından yapılan açıklamada, Suudi Arabistan'da korona virüs (Covid-19) tedbirlerinin gevşetilmesi ile birlikte Kabe'nin etrafındaki bariyerlerin ve yarın sabah namazına hazırlık olarak Mescid-i Haram'daki sosyal mesafenin anlatıldığı afişlerin kaldırıldığı duyuruldu.

kabee.jpg

kabe.jpg

kabbeee.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.