Kırşehir'de ramazan denetimleri

Kırşehir'de ramazan denetimleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün 6 ekiple ramazan ayı boyunca gıda denetimlerini sürdüreceği belirtildi.İl Müdürlüğü'nden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün 6 ekiple ramazan ayı boyunca gıda denetimlerini sürdüreceği belirtildi.

İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ramazan ayı öncesinde ekmek fırınları, lokantalar, pastane, unlu mamuller ve marketlerin denetimlerinin gerçekleştirildiği hatırlatılarak, saklama koşulları, hijyen koşulları, etiketleme bilgilerinin eksikliği, ürünlerin son kullanma tarihi gibi konularda kontrollerin yapıldığı ifade edildi.

Gıda işletmelerinde kontrollerin ramazan ayı boyunca devam edeceği vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüzdeki mevcut gıda kontrol görevlilerinden 6 kişilik ekip oluşturularak ramazan ayı öncesinden olduğu gibi bu mübarek ay boyunca da Kırşehir merkezinde ve ilçelerimizde denetimlerimiz aralıksız olarak sürecek. Ramazan ayı boyunca gıda terörüne izin verilmeyecek, her denetimin kayıt altına alınarak işletmelerin bu şekilde izlenebilirliğinin sağlıyoruz. Vatandaşlarımız gıda konusunda karşılaştıkları her türlü olumsuzlukları mutlaka Alo Gıda 174 hattını arayarak ihbar ederlerse bizlerin ve halkımızın işini kolaylaştırır."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :