"Kırşehir'de İnovasyonla Gelişiyoruz" Projesi

"Kırşehir'de İnovasyonla Gelişiyoruz" Projesi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), "Kırşehir'de İnovasyonla Gelişiyoruz" Projesi'nin tanıtımını gerçekleştirdi.TSO'dan yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), "Kırşehir'de İnovasyonla Gelişiyoruz" Projesi'nin tanıtımını gerçekleştirdi.

TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) 53 firmanın inovasyon bilgi, beceri ve kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla ‘Kırşehir’de İnovasyonla Gelişiyoruz" Projesi hazırlandığı belirtildi.

OSB'deki 12 firma temsilcisinin katılımıyla projenin tanıtım toplantısının yapıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve OSB üyesi 53 firmanın inovasyon bilgi, beceri ve kapasitelerinin geliştirilmesi, işbirlikleri ile inovasyon yetkinliklerinin geliştirmesi, Kırşehir’deki kuruluşların insan kaynakları sistemlerinin inovatif gelişimlerine katkı sağlanmasını amaçlayan Kırşehir'de 'İnovasyonla Gelişiyoruz' Projemizin, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren 12 firmaya tanıtımı yapıldı. OSB Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen proje tanıtım toplantısında firma alt yapılarında, üretim süreç ve yöntemlerinde yapılabilecek değişiklikler, desteğe ihtiyaç duyulan konular, üniversite, sanayi işbirliğinin geliştirilmesi, markalaşma ve tanıtım, pazarlama stratejileri gibi konularda görüş alış verişinde bulunuldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :