Kırşehir'de her mahalleye bir çocuk parkı

Kırşehir'de her mahalleye bir çocuk parkı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, her mahalleye bir çocuk parkı yapıldığını bildirdi.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, her mahalleye bir çocuk parkı yapıldığını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 14 mahallede altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, bu mahallelerde planlanan hizmetlerin de aksatılmadığını ifade etti.

Altyapı sorunu olmayan tüm mahallelerde planlı ve programlı bir şekilde çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Planlarımız doğrultusunda 14 mahallemizde devam eden çalışmalarımız kapsamında her mahallemize bir adet çocuk parkı yapıldı. Uzun yıllardır el değmeyen mahallelerin yolları Belediyemiz tarafından yenilendi. Kaldırım, park ve altyapı sorunları kalmadı. Hiç bir mahallemiz hizmetten geri kalmayacak, daha önce toz ve çamur içinde olan yollar parke taş kaplaması yapılarak pırıl pırıl bir hale getiriliyor. Her mahalleye eşit hizmet ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını giderip, ihtiyaç olan her noktada belediye olarak varlığımızı hissettirmek için tüm ekiplerimizle çalışıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :