Kırşehir Valiliği saat verdi! Kuvvetli yağış geliyor

Kırşehir Valiliği saat verdi! Kuvvetli yağış geliyor

Kırşehir Valiliği, 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü 11.00-23.00 saatleri arasında kuvvetli, gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istedi

Kırşehir Valiliği, "22 Mayıs 2021 Cumartesi günü ilimizde 11.00-23.00 saatleri arasında kuvvetli, gök gürültülü sağanak yağış (21-50 kg/m2) beklenmektedir. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" açıklamasında bulundu.

Valiliğin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Meteorolojiden alınan bilgilere göre; 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü 11.00 ila 23.00 saatleri arasında ilimiz ve çevresinde yerel olarak kuvvetli, gök gürültülü sağanak yağış (21-50 kg/metrekare) beklenmektedir.

Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.