Kırşehir Kent Konseyi'nden esnafa teşekkür karanfili

Kırşehir Kent Konseyi'nden esnafa teşekkür karanfili

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Kent Konseyi üyeleri, kaldırımları işgal etmeyerek engelli ve yaşlıların geçişini kolaylaştıran esnafa karanfil dağıttı.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Kent Konseyi üyeleri, kaldırımları işgal etmeyerek engelli ve yaşlıların geçişini kolaylaştıran esnafa karanfil dağıttı.

Kırşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kent Konseyi üyelerinin, belediye tarafından üstyapı çalışmaları tamamlanan caddelerdeki kaldırımlara malzeme çıkarmayarak, örnek davranış sergileyen esnafı ziyaret ettiği belirtildi.

Ahiliğin başkenti Kırşehir'deki esnafa karanfil dağıtan üyelerin, kaldırımları işgal etmeyerek engelli, yaşlı ve hamile kadınların geçişine kolaylık sağlayan iş yeri sahiplerine teşekkür ettiği ifade edilen açıklamada, kent merkezindeki Ankara ve Terme caddelerinde ziyaretlerin yapıldığı vurgulandı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Büyük bir duyarlılık ve sorumluluk gösteren engelli vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın, hamile kadınlarımızın ve diğer tüm vatandaşlarımızın kaldırımlardan güvenle ve rahatça yürümelerine vesile olan Kırşehir’de ahi esnafını örnek davranışını onurlandırmak için Kent Konseyi bünyesinde bulunan engelliler meclisi, gençlik meclisi, sağlık çalışma grubu ve yönetişim çalışma gurubu üyeleri ziyaret ederek, karanfil ve teşekkür bildirisi takdim edildi."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :