Kırşehir Belediyesinin yaz kursları

Kırşehir Belediyesinin yaz kursları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çocuk, genç ve kadınlara yönelik 13 branşta 36 kursun yoğun bir katılımla devam ettiğini...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çocuk, genç ve kadınlara yönelik 13 branşta 36 kursun yoğun bir katılımla devam ettiğini belirtti.

Bahçeci, yazılı açıklamasında, Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ile Kervansaray Mahallesi Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı Merkezinde yaz dönemi kurslarının düzenlendiğini ifade etti.

Kent merkezinde 13 branştaki 36 kurstan bin 55 çocuk, genç ve kadının faydalandığını belirten Bahçeci, şunları kaydetti:

"Gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımlarımızın yaz dönemini verimli geçirmeleri için açılan 13 branşta 36 kursta bin 55 kişi faydalanıyor. Aile Yaşam Merkezimiz, Gençlik Merkezimiz ve mahalle konaklarında faaliyet gösteren kurs, seminer ve kulüpler yoğun ilgi görüyor. Bizler de yaz döneminde de bu kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçladık. Mahallelerimizde 2013 yılında açtığımız konaklarımızda o mahallede ikamet eden bayanlarımızın ve yazın tatile giren öğrencilerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Konaklarımıza her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar, hem yeni beceriler elde ediyor, hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :