Kırşehir Belediyesinin yaz dönemi kurs kayıtları başladı

Kırşehir Belediyesinin yaz dönemi kurs kayıtları başladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaz dönemi kurs kayıtlarının başladığını bildirdi.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaz dönemi kurs kayıtlarının başladığını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ile Kervansaray Mahallesi Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı Kurs Merkezinde yaz dönemi için kayıt alınmaya başlandığını ifade etti.

Kayıtların 1-24 Haziran tarihlerinde yapılacağını belirten Bahçeci, kadınları, gençleri ve çocukları kurslara katılmaya davet etti.

Gençlik Merkezi ve konaklara ilginin her geçen gün artmasının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Mahallelerimizde 2013 yılında açtığımız konaklarda o mahallede ikamet eden kadınlarımızın kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Konaklara her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyor. Aynı şekilde Aile Yaşam Merkezimiz ve bu yıl faaliyete geçirdiğimiz Gençlik Merkezimizde faaliyet gösteren kurs, seminer ve kulüpler yoğun ilgi topluyor. Bizler de yaz döneminde de bu kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçlıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :