Kırşehir Belediyesinden Türk Halk Müziği konseri

Kırşehir Belediyesinden Türk Halk Müziği konseri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi kursiyerlerinin oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu, konser verdi.Aile Yaşam Merkezi kursiyerleri...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi kursiyerlerinin oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu, konser verdi.

Aile Yaşam Merkezi kursiyerleri ve müzik öğretmenleri ile Kültür ve Turizm Bakanlığı saz sanatçılarının yer aldığı Türk halk müziği konserinde 22 türkü seslendirildi.

Konser sonrasında gazetecilere açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Aile Yaşam Merkezi açıldığı günden bugüne 500 kişi Türk halk müziği kursuna katıldı. Bu yılda 8 aylık yoğun bir emekle yine bizlere çok güzel bir müzik ziyafeti yaşattılar. Koroda yer alan herkese çok teşekkür ediyorum. Müzik hocalarımız gönüllü olarak koromuza destek oluyor, onlara da Kırşehirliler adına çok teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinlikler Kırşehirimiz için devam edecek." ifadelerini kullandı.

Bahçeci, 50 kişiden oluşan koroyu tebrik ederek, koro şefi Levent Demiryol’a plaket, solist Güler Akdağ’a da çiçek takdim etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler