Kırşehir Belediyesi, okulda çevre düzenlemesi yaptı

Kırşehir Belediyesi, okulda çevre düzenlemesi yaptı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kaman ilçesindeki ilkokulun bahçesinde, ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi yaptıklarını...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kaman ilçesindeki ilkokulun bahçesinde, ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi yaptıklarını belirtti.

Bahçeci yaptığı yazılı açıklamada, Faik Güngör İlkokulu bahçesine kilitli parke, ağaçlandırma, çöp kovalarının yenilenmesi, öğrencilerin ve öğretmenlerin teneffüs aralarında rahatça oturup dinlenmeleri için banklar, masa ve kamelyalar yapıldığını ifade etti.

Öğrencilerin daha düzenli ve rahat bir ortamda eğitim görmeleri için çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Yaptığımız çalışmalarla öğrencilerimizin temiz bir çevrede düzenli bir okul bahçesinde eğitim almalarını amaçlıyoruz. Okullardan gelen taleplerin de değerlendirilerek yapılan çalışmalar her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir şekilde devam ediyor. Öğrencilerin daha rahat ve daha sağlıklı çevrelerde eğitimlerini almaları için belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Daha yeşil okullar için başlattığımız çalışmalar kapsamında il genelindeki okullarımızı ağaçlandırmaya ve çevrelerini düzenlemeye Belediye Meclisimizin kararı doğrultusunda devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :