Kırıkkale'den kısa kısa

Kırıkkale'den kısa kısa

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.Kaymakam Fikret...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Kaymakam Fikret Dağ, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bir eğitim öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek, öğretmenlere teşekkür etti.

Toplantı sayesinde bir yılın değerlendirmesinin yapıldığını belirten Dağ, "Bir eğitim öğretim yılı sona erdi. Öğretmenlerimiz şimdi bir yılın değerlendirmesini, artılarını ve eksilerini değerlendirdiler. Faydalı güzel ve verimli bir toplantı oldu." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram da öğrencilerin yetiştirilmesi için öğretmenlerle karşılıklı iletişim halinde bulunduklarını belirterek, dönemin tamamlandığını söyledi.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerin katıldığı toplantı, öğretmenlerin müzik dinletisi ve öğrenciler tarafından İngilizce drama gösterisinin ardından son buldu.

- Sulakyurt ilçesinde yıl sonu sergisi açıldı

Sulakyurt ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezinde açılışı yapılan sergide konuşan Kaymakam Fikret Dağ, Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan birbirinden güzel çalışmaların sergide yer aldığını söyledi.

Emeği geçen kursiyerlere teşekkür eden ve sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi alan Dağ, "Kursiyerlerimiz almış oldukları eğitimler sayesinde birbirinden güzel el emeği göz nuru birçok ürün çalışması yapmışlar. Hepsinde büyük emekler var. Her şey sabırla, sevgiyle işlenmiş. Bu da gösteriyor ki insanımıza fırsatlar verildiğinde çok güzel eserler ortaya çıkarabiliyor." diye konuştu.

Sergide, makine nakışları, çeyiz ürünleri, yorgancılık ürünleri, nevresim takımları, ev mefruşatı, ahşap boyamalar, süsler, işlemeli çantalar, seccadeler, havlu ve pike takımları, seccadeler ve daha birçok renk ve desendeki ürünler sergilendi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :