Kırıkkale'de yol kontrolleri

Kırıkkale'de yol kontrolleri

Balışeyh ilçesinde jandarma ekipleri, yol denetimleri sırasında yolculara kolonya ve şeker ikramında bulunuyor

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde ''Bugünün Dünden Daha Güvenli Olması Adına Jandarma Her zaman Yanınızda" projesi kapsamında yapılan asayiş ve trafik uygulamalarına Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu da katıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kırıkkale-Samsun karayolunda yapılan kontrollerde, ekipler yolculara kolonya ve şeker ikramında bulundu.

Balışeyh Kaymakamı Yıldırım, yaptığı açıklamada, yol kontrol ve arama faaliyetlerinde bulunan güvenlik güçlerine destek olmak ve denetlemek için yanlarına geldiğini söyledi.

Tüm yurtta olduğu gibi ilçede de asayiş ve yol güvenlik kontrollerinin uygulandığını dile getiren Kaymakam Yıldırım, şöyle konuştu:

"Amacımız, hem ilçemizin hem de bölgemizin güvenliğini sağlamak. Halkımızın huzurunu temin etmek. İlçe Emniyet Amirimiz ve Belediye Başkanımızla bu uygulama noktasına gelerek, hem yapılan denetimleri yerinde görmek hem de uygulamada görevli güvenlik kuvvetlerimize moral verip vatandaşlarımızın bu proje hakkında bir de bizim vasıtamızla bilgilenmesi adına bugün bu uygulama noktasındayız.''

Yıldırım, denetimlerin devam edeceğini belirterek, güvenlik güçlerine yardımcı olan vatandaşlara teşekkür etti.

Vatandaşlar da, yapılan bu uygulamalardan duydukları memnuniyetini dile getirerek, güvenlik güçlerine teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :