Kırıkkale'de toplu taşıma araçları dezenfekte ediliyor

Kırıkkale'de toplu taşıma araçları dezenfekte ediliyor

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hava şartları nedeniyle salgın hastalıklara karşı toplu taşıma araçlarını dezenfekte...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hava şartları nedeniyle salgın hastalıklara karşı toplu taşıma araçlarını dezenfekte ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, kış şartlarının başlamasıyla grip gibi salgın hastalıkların bulaşmasını önlenmesi için toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışması başlattı.

Yaklaşık bir hafta sürecek çalışmalar sonucunda kentte faaliyet gösteren 950 toplu taşıma aracının salgın hastalıklara karşı ilaçlanacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Dezenfekte çalışmaları Bahçelievler Kapalı Pazar yerinde devam ediyor. Çalışma kapsamında 400 toplu taşıma yapan minibüs, 350 okul servisi olmak üzere toplam 950 araç dezenfekte edilecek. Aynı zamanda bu çalışmaya camiler ve okullar da dahil edildi. İlimizde bulunan tüm okul ve camiler dezenfekte edilerek tüm hastalıklara karşı savaş açıldı. Hava şartlarının değişmesiyle salgın hastalıklarda artış olduğu için mikroorganizmalar ve salgın hastalıklarla mücadele için böyle bir çalışma yapılmıştır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :