Kırıkkale'de haksız kazanç iddialarına İl Müdürü Seyfettin Çetiner cevap verdi

Kırıkkale'de haksız kazanç iddialarına İl Müdürü Seyfettin Çetiner cevap verdi

Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, fahiş fiyat soruşturmasında haksız kazanç elde eden marketin olmadığını söyledi.

Kırıkkale Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Zabıta Müdürlüğü personeline "haksız fiyat artışı ve fiyat etiketi" yönetmeliği ile ilgili eğitim semineri verildi. Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, kentteki tüm marketlerde fiyat etiket denetimi yapıldığını ifade ederek, haksız kazanç elde etmek isteyen hiçbir esnafın olmadığını söyledi.

Zabıta Müdürü Koray Aslan, "Şehrimizde alış verişin yoğun olduğu bölgelerde Zabıta personelimiz denetimlerine ve fiyat karşılaştırmalarına devam ediyor. Bu konuda Ticaret İl Müdürlüğü ile kontak halinde çalışarak, haksız kazanca asla müsaade etmeyeceğiz. Bugün bu konuda da eğitim semineri düzenleyen, haksız kazanç ve fiyat etiketi konusunda neler yapılabileceğini geliştiriyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.