Kırıkkale'de bayram tatili bilançosu: 6 ölü, 219 yaralı

Kırıkkale'de bayram tatili bilançosu: 6 ölü, 219 yaralı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, 9 günlük bayram tatilinde Kırıkkale sınırları içerisinde meydana gelen trafik kazalarında...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, 9 günlük bayram tatilinde Kırıkkale sınırları içerisinde meydana gelen trafik kazalarında 6 kişinin yaşamını yitirdiğini, 219 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, Kırıkkale'nin 43 ilin geçiş, 52 ilin bağlantı noktasında kavşak durumunda olduğunu belirtti.

Özellikle Kırıkkale-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun karayolu ile kent merkezinde yaşanan yoğunluk nedeniyle normal ambulansların giremediği yerlere motosikletli ambulansların öncelikle müdahale ettiğini ifade eden Uzun, şunları kaydetti:

"Yine 20 ambulans ve 239 personel ile tatil boyunca hizmet verdik. 9 günlük tatil boyunca 128 trafik kazası meydana gelmiştir. Bu kazalarda 6 kişi hayatını kaybederken, 219 kişi de yaralandı. 144 yaralının hastanelere nakli gerçekleştirildi. Kazalarda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ayrıca tatil boyunca sadece bir asılsız ihbar aldık. Vatandaşlarımıza bu anlamda göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler