Kırıkkale'de akrep alarmı! Uykudayken kolundan ve bacağından akrep sokan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı

Kırıkkale'de akrep alarmı! Uykudayken kolundan ve bacağından akrep sokan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı

Kırıkkale'de havalar ısındı akrepler art arda görülmeye başladı. Gece uykudayken kolundan ve bacağından akrebin sokması sonucu fenalaşan 86 Şaziye Şap hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı

Havaların ısınmasıyla Kırıkkale'de akrepler görülmeye başlandı. Keskin ilçesine bağlı Hacıobası köyünde gece uykudayken kolundan ve bacağından akrebin soktuğu 86 yaşındaki kadın fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

AKREP SOKMASI ÖLÜME NEDEN OLABİLİYOR

Kırıkkale'de artış gösteren hava sıcaklıkları sebebiyle akrep ve benzeri haşereler yeniden ortaya çıkmaya başladı. Oldukça zehirli olan akrepler, insan ve hayvanları soktuğunda ölüme bile sebep olabiliyor.

GECE UYKUDAYKEN KOLU VE BACAĞINDAN AKREP SOKTU

Kırıkkale'nın Keskin ilçesine bağlı Hacıobası köyünde meydana gelen olayda gece uykudayken Şaziye Şap'ın (86) elinden ve bacağından akrep soktu. Fenalaşan kadın, ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne getirildi.

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaşlı kadın gözlem altına alındı.

jj.jpgjjj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.