KİPTAŞ'tan Pendik'te "Yeşilce Aydos" projesi

KİPTAŞ'tan Pendik'te "Yeşilce Aydos" projesi

KİPTAŞ Genel Müdürü Yıldırım:- "130 milyon lira civarında yatırım değerine sahip Yeşilce Aydos projesinde satışlar başladı. Biz burada sıfır karla çalışıyoruz, maliyetine veriyoruz. 284 bin lira 2+1 daire için gayet uygun"- "(KİPTAŞ'ın Silivri'deki arsası

İSTANBUL (AA) - KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, 130 milyon lira civarında yatırım değerine sahip Yeşilce Aydos projesinde satışların başladığını belirterek, "Biz burada sıfır karla çalışıyoruz, maliyetine veriyoruz. 284 bin lira 2+1 daire için gayet uygun." dedi.

Pendik'te hayata geçirdikleri Yeşilce Aydos projesinin tanıtım toplantısında konuşan Yıldırım, 2017'nin konutta toparlanma yılı olduğunu söyledi.

Gelecek yıl çok önemli dönüşüm projelerine başlayacaklarına işaret eden Yıldırım, 2018'de 3 bin adet sosyal konut projesi hedeflediklerini dile getirdi.

Yıldırım, 130 milyon lira civarında yatırım değerine sahip Yeşilce Aydos projesinde satışların başladığı bilgisini vererek, "Biz burada sıfır karla çalışıyoruz, maliyetine veriyoruz. 284 bin lira 2+1 daire için gayet uygun." diye konuştu.

Kadıköy ilçesinin kendi içinde dönüştüğünü dile getiren Yıldırım, "Fikirtepe'ye ivme kazandırmak ve vatandaşın mağdur olmaması için 4-5 projeye girdik. Kentsel dönüşümde rantsal dönüşüme karşıyız. Vatandaşın evlerini dönüştürerek, onun orada oturmasını düşünüyoruz. Fikirtepe başka bir hikaye." şeklinde konuştu.

Yıldırım, 2 projelerinde 60 ay sıfır faiz kampanyasının devam ettiğini dile getirerek, "İstanbul'da 800 bin civarında yenilenecek konut bulunuyor. Bunun olması için herkes gayret sarfediyor. İstanbul önümüzdeki günlerde ciddi mesafe alacak. Fikirtepe örneğinde olduğu gibi 5 emsal de verseniz çözülmediği ortaya çıkıyor. Önemli olan vatandaşın güvenli olmayan evini depreme dayanıklı olarak dönüştürmesi. Bunun anlaşılması lazım." değerlendirmesinde bulundu.

KİPTAŞ'ın Silivri'de aldığı arsaya ilişkin eleştirilere yönelik ise Yıldırım, "O arkadaşlarımız orada yanlış şeyler yazıyorlar. İnsanların algısını bozmak istiyorlar. Orası tarım arazisi falan değil. Tamamen planlı bir arazi. Tamamen siyasi bir algı yaratıyorlar. CHP'li milletvekili tamamen orada şovmenlik yapıyor." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Silivri'de planladıkları projenin 200 bin liradan ucuz sosyal konut olmasını hedefledikleri bilgisini vererek, "Arsa paylarını şişirdiler, kar marjlarını yükselttiler, inşaatçı olmayan insanlar inşaata girdi. İnşaat işini inşaat firmaları yapsın, siz de kendi işinizi yapın." yorumunu yaptı.


- KİPTAŞ imkanlarıyla 36 ay vade farksız ödeme


Verilen bilgiye göre, Aydos Ormanı'nın yanı başında inşasına başlanan projede 2+1 daireler lansman dönemine özel 284 bin 280 TL'den, 3+1 daireler ise 449 bin TL'den başlıyor.

TEM ve E-5 Otoyolu'na 5, metroya 3, yüksek hızlı trene 7, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5, İDO iskelesine ise 7 dakikalık mesafede bulunan Yeşilce Aydos'ta şehrin gürültüsünden de uzak bir yaşam sunuluyor.

Projede, orman manzaralı, geniş balkonlu, 83 ila 130 metrekare arasında 10 blok üzerinde toplam 331 daire yer alırken, KİPTAŞ imkanlarıyla 36 ay vade farksız ödeme, yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar da anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi seçeneği sunuluyor.

Yeşilce Aydos'ta; geniş peyzaj alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, buhar odası, hamam, yürüyüş yolları, 7/24 güvenlik hizmeti ve 350 araçlık kapalı otopark yer alıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :