Kim takar virüsü mutasyonu! Konya'da 5 mekan daha faaliyetten men edildi! 285 kişiye ceza kesildi

Kim takar virüsü mutasyonu! Konya'da 5 mekan daha faaliyetten men edildi! 285 kişiye ceza kesildi

Konya polisi denetimlerde Kovid-19 tedbirlerinin ihlal edildiği umuma açık 5 iş yeri faaliyetten men etti, tedbirleri ihlal eden 285 kişi hakkında cezai işlem uyguladı

Konya'da Kovid-19 mutasyonu hızla yayılırken bir güruh bildiğini okumaya devam ediyor. Konya'da polis denetimlerinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 285 kişi hakkında cezai işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşların yoğun tercih ettiği cadde, meydan ve mekanlardaki denetimlerine devam ediyor.

Resim

Ekipler, 8-12 Şubat'taki kontrolleri sırasında, sosyal mesafe, maske ve sokağa çıkma kısıtlaması kurallarını ihlal ettiği belirlenen 285 kişiye cezai işlem uyguladı.

Denetimler kapsamında, Kovid-19 tedbirlerinin ihlal edildiği umuma açık 5 iş yeri ise faaliyetten men edildi.

Resim

Bu iş yerlerinden 4'ünün sorumlusu hakkında "mühür bozma" ve "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma" suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.