Kilis'te silahlı kavga! Halil Tilki öldü, 2 yaralı

Kilis'te silahlı kavga! Halil Tilki öldü, 2 yaralı

Kilis’in Musabeyli ilçesinde husumetli 2 grup arasında çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan Halil Tilki hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Katil zanlısı H.E. jandarma tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı

Kilis’in Musabeyli ilçesi Yedigöz köyünde aralarında husumet bulunan 2 grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine av tüfeğiyle ateş edilen Halil Tilki yaşamını yitirirken, Mehmet Tilki, Ercan Tikli ise yaralandı.

AV TÜFEĞİ İLE AÇILAN ATEŞLE 3 KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, Kilis'in Musabeyli ilçesine bağlı Yedigöz köyünde daha önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine kavgaya dönüşen olayda. H.E. av tüfeği ile husumeti bulunanların üzerine ateş açtı. Saçmalardan yaralanan Halil Tilki, Mehmet Tilki, Ercan Tilki yaralandı.

HALİL TİLKİ HASTANEDE CAN VERDİ

Yaralı 3 kişi ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Halil Tilki yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. H.E. jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ile polis hastanede geniş güvenlik önlemi aldı. Ölen ve yaralananların yakınları hastanede ağıt yaktı.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

k.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.