Kilis Belediye Başkanı Kara'dan sağlık çalışanlarına destek ziyareti

Kilis Belediye Başkanı Kara'dan sağlık çalışanlarına destek ziyareti

Kilis Belediye Başkanı Kara- "Sağlık personelimiz füzeler atılmaya başladığı günden bu yana burada görevlerinin başında, hiçbir yere ayrılmadan, fedakarlıkta bulunmaya devam ediyor"

KİLİS (AA) - Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, "Sağlık personelimiz füzeler atılmaya başladığı günden bu yana burada görevlerinin başından hiçbir yere ayrılmadan fedakarlıkta bulunmaya devam ediyor." dedi.

Sağlık personellerine destek olmak için Kilis Devlet Hastanesini ziyaret eden Kara, sağlık çalışanlarıyla sohbet etti.

Roket saldırılarının ardından yaşanan olumsuzlukların ülkenin birlik ve beraberliğine zarar veremeyeceğini belirten Kara, sağlık personelleriyle dertleşmeyi ve sıkıntılarına ortak olmayı amaçladıklarını söyledi.

Kara, son günlerde yaşanan olumsuzlukları birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çözüme kavuşturmayı istediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Burada arkadaşlarımızın sıkıntılarını dinledik ve bunları ilgili bakanlığa ileteceğiz. Kilis nasıl dün fedakarlığın sembolüyse bugün de olmaya devam edecek. Kilis kendi nüfusundan fazla Suriyeliye ev sahipliği yaparken özellikle sağlık açısından çok zor şartlar altında hizmet sunduysa, bütün doktorlarımız, ebelerimiz ve hemşirelerimiz burada her türlü insani gayretin üzerinde fedakarlıkta bulunduysa bugün de sağlık personelimiz füzeler atılmaya başladığı günden bu yana burada görevlerinin başında hiçbir yere ayrılmadan fedakarlıkta bulunmaya devam ediyor."

Tüm bu fedakarlığın bir karşılığı olması gerektiğini belirten Kara, sağlık çalışanları için her türlü kolaylığın sağlanmasına gayret göstereceklerini kaydetti.

Kilis Belediye Başkanı Kara'dan sağlık çalışanlarına destek ziyareti

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :