Kilis Belediye Başkanı Kara:

Kilis Belediye Başkanı Kara:

"Avrupa bizi bugün yalnız bırakıyor. Ama aynı terör onları vurduğunda onlar da yalnız kalacaktır"

KİLİS (AA) - Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, "Avrupa bizi bugün yalnız bırakıyor. Ama aynı terör onları vurduğunda onar da yalnız kalacaktır" dedi.

Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte 18 Ocak'tan bu yana Suriye'den gelen roket mermileri nedeniyle büyük sıkıntı yaşandığını belirterek, belediye olarak bu zor günlerde halkın yanında olduklarını göstermek amacıyla esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttıklarını söyledi.

Kilis'i Türk bayrakları ile donatacaklarını ifade eden Kara, şöyle konuştu:

"Birleşmiş Milletler burada güvenli bölge kurmalı. Biz buna inanıyoruz. Avrupa bizi bugün yalnız bırakıyor. Ama aynı terör onları vurduğunda onlar da yalnız kalacaktır. Bu bataklığın kurutulması savaşın acilen bitirilmesi gerekiyor. Kilis, son aylarda çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Biz iç terörü biliyorduk. PKK terör örgütü yılladır ülkemizin başının belasıydı. Ama Kilis ve ülkemiz dış terörle tanıştı. DAEŞ bölgesinden gelen füzelerle ilimiz karşı karşıya. Cefakar ve iyilik sever Kilis'imiz terörün bütün sıkıntılarına rağmen dimdik ayakta. Bizim şanlı bayrağımızı dükkanlarının en iyi yerlerine asmasını istiyoruz. Esnafız bütün coşkusu ve yürekleriyle bu kampanyamıza destek veriyor."

Kara, daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ömer Sevengül ile birlikte kentteki esnafı ziyaret etti, sorunları dinleyip, bayrak hediye etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :