Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırı

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırı

Saldırıda yaralanan Yalovalı jandarma er Kaya: - "Bir an önce tam olarak iyileşip aynı yerde şehit olan arkadaşım ve vatanım için o teröristlerle mücadele etmeye devam etmek istiyorum"

YALOVA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna düzenlenen saldırıda yaralanan, tedavisinin ardından sağlığına kavuşan jandarma er Ramazan Kaya, "Bir an önce tam olarak iyileşip aynı yerde şehit olan arkadaşım ve vatanım için o teröristlerle mücadele etmeye devam etmek istiyorum." dedi.

Ailesinin yanında dinlenen Kaya, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

Kaya, ziyarette, Belediye Başkanı Salman'a, tedavisi sırasında gösterdiği ilgi için teşekkür etti, arkadaşlarının selamlarını iletti.

Saldırının olduğu gün yaşadıklarını da anlatan Kaya, şunları dile getirdi:

"Aynı araçta bulunan arkadaşım o gün şehit düştü. Ben yaralandım. Saatlerce çatıştık. Komutanlarım, iyileştikten sonra başka bir yerde de görev yapabileceğimi söylediler ancak ben aynı yere gitmek, Fatih (jandarma er Fatih Çaybaşı) ve vatanım için o teröristlerle mücadele etmeye devam etmek istiyorum. Başkanım, tedavim sürecinde siz de beni yalnız bırakmadınız. Çok teşekkür ediyorum. O zorlu süreçte desteğinizi hissetmek benim için çok önemliydi. Bir an önce tam olarak iyileşip aynı yerde şehit olan arkadaşım ve vatanım için o teröristlerle mücadele etmeye devam etmek istiyorum."

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da Kaya'nın yaralandığını haber aldıktan sonra yaşanan süreci yakından takip ettiklerini söyledi.

Salman, Kaya'yı sağlıklı gördüğü için mutlu olduğunu ifade ederek, "Bütün askerlerimiz bizim evlatlarımızdır. Ramazan'ın yaralandığını duyunca hemen Artvin nezdinde girişimlerde bulundum ve süreci takip ettim. Ben de Ramazan'ın şahsında tüm gazilerimize acil şifalar diliyor, tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum." diye konuştu.

Salman, daha sonra Kaya'ya bazı hediyeler verdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :