Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

AK Parti Konya Kadın Kolları üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu'na yönelik ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

KONYA (AA) - AK Parti Konya Kadın Kolları üyelerince, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu.

İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, Konya Adliyesi önünde yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözlerin ahlak ve insaftan yoksun olduğunu söyledi.

Söz konusu ifadelerin ülkenin siyasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini savunan Poçanoğlu, şöyle devam etti:

"Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetin ürünü olan sözlerinden dolayı, ana muhalefet partisi genel başkanını bir kez daha şiddetle kınıyoruz. 'Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı' iddiasında bulunanların, siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri, kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bizler siyaseti vatana, millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti hak yolunda en büyük gaye edinmiş kadınlar olarak 'şimdi zaman, hakaretini sahibine iade etme zamanıdır' diyoruz. Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz."

Basın açıklamasının ardından Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :