Kılıçdaroğlu'ndan yeni toplantı

Kılıçdaroğlu'ndan yeni toplantı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beyin fırtınası toplantıları kapmasında toplumun değişik kesimleri ile buluşmaya devam ediyor

Swiss Otel'de başlayan toplantıya sivil toplum örgütü temsilcileri, aydınlar ve sanatçıların katılması bekleniyor. Toplantıya katılan Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, Kılıçdaroğlu'nun özel davetlisi olarak toplantıya katıldığını belirtti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu medya yöneticileri ile düzenlediği toplantıların ardından sivil toplum örgütü temsilcileri ile Beşiktaş'ta bulunan Swiss Otel'de bir araya geldi. Sabah saat 09.00'da başlayan toplantıya önce parti yöneticileri geldi. Toplantıya gelen Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan otelin girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fikir alışverişi için toplantıya katıldığını belirten Doğan, "Toplantının içeriğini ben de bilmiyorum doğrusu. Tahmin ediyorum ana muhalefet partisi olarak Türkiye'nin içinde bulunduğu durumunda çıkış önerileri istenebilir. Öneriler tartışmaya açılabilir. Böyle bir amaç taşıdığını zannediyorum; ama ben de göreceğim. Kılıçdaroğlu'ndan özel davet geldi. Böyle bir toplantı yapıyoruz. Katılmanızı arzu ediyoruz şeklinde, memnuniyetle kabul ettim. Aslında siyasi partilerin bu tür toplantıların katılan birisi değilim ama Türkiye kritik bir dönemde çok sarsılmaz dediğimiz değerlerin tartışıldığı bir dönemdeyiz. Onun için bu konuda kafa yoran insanları bir araya getirerek düşüncelerini almak istediklerini zannediyorum." ifadelerini kullandı.