Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye asansör tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye asansör tepkisi

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, asansör krizi sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye “Bu ne rezalet kardeşim. Bu kafayla iktidar olunmaz ne demek. Ya sabır. Seçimden sonra hesabını sorarız” dediğini iddia etti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere parti genel merkezine geldi. İnce asansörle Genel başkanın makamına çıkmak için asansöre bindi. Ancak kalabalık nedeniyle asansörde yer bulamayan Muharrem İnce, "Ben ineyim" diyerek asansörden indi. Daha sonra bir partilinin yer vermesi üzerine asansöre binen İnce, "Bu kafayla iktidar olunmaz. Böyle bir şey olur mu ya" diye tepki gösterdi.  

 

 MELİH GÖKÇEK'TEN BOMBA İDDİA:

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek,CHP Genel Merkezi'nde yaşanan asansör krizi sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye tepki gösterdiğini iddia etti.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere parti genel merkezine geldiğinde asansör krizi yaşanmıştı. Muharrem İnce, asansörde yer verilmeyince, 'Bu kafayla iktidar olunmaz. Böyle bir şey olur mu ya' diye tepki göstermişti.
 
Asonsör krizi ardından yaşananları eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gün yüzüne çıkardı. İnce'nin CHP liderinin yanına çıktıktan sona tepki ile karşılaştığını yazan Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye “Bu ne rezalet kardeşim. Bu kafayla iktidar olunmaz ne demek. Ya sabır. Seçimden sonra hesabını sorarız” dediğini aktardı.

Gökçek'in tweetleri şöyle:
 

 

Önceki ve Sonraki Haberler