Kılıçdaroğlu saati 12 bin dolara jet kiraladı! Bakan Varank: İşte takiye tam olarak budur

Kılıçdaroğlu saati 12 bin dolara jet kiraladı! Bakan Varank: İşte takiye tam olarak budur

7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'a saati 12 bin dolar olan özel jetle gittiği ortaya çıktı. "Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok" vaadinde bulunan Kılıçdaroğlu'na tepki yağdı

Seçim vaatleri arasında 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satmak da olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman iftarına saati 12 bin dolar olan özel jetle gitmesi tepki topladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İşte takiye tam olarak budur" yorumunda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6'lı masa başkanlarıyla birlikte Adıyaman'a giderek iftar programına katıldı, iktidar oldukları zaman depremzedelere ücretsiz konut yapmayı vaadetti.

Millet İttifakı masasının Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim vaatlerini açıklarken, "Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok" ifadelerini kullanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, sözlerinin aksine Adıyaman ziyaretine saati 12 bin dolar olan özel uçakla gittiği ortaya çıkarken, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

BAKAN MUSTAFA VARANK: İŞTE TAKİYE TAM OLARAK BUDUR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP liderinin yaptığı şeyi 'İşte takiye tam olarak budur!' diyerek niteledi.

Bakan Varank paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok. Cumhurbaşkanı dediğiniz mütevazıdır" diyen 7'li kaos koalisyonunun adayı Kılıçdaroğlu, bu akşam saati 12 bin dolar olan bu uçağa bindi ve Adıyaman'a gitti. İşte takiye tam olarak budur!

011.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.