Kılıçdaroğlu olacakları biliyor mu?

Kılıçdaroğlu olacakları biliyor mu?

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, genel başkanlığı Özgür Özel'e karşı kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Çetin, Kılıçdaroğlu'nu rahatlamış ve morali yerinde gördüklerini söyledi.

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, genel başkanlığı Özgür Özel'e karşı kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Görüşmenin ardından Serbestiyet'e değerlendirmelerde bulunan Hikmet Çetin, bu hafta ABD'ye gideceği için Kılıçdaroğlu'nun CHP genel başkanlığı koltuğunu Özgür Özel'e bırakacağı devir-teslim törenine katılamayacağı, bu yüzden öncesinde nezaket ziyareti yaptığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nu nasıl gördüğüne ilişkin konuşan Çetin, "Kılıçdaroğlu'nu rahatlamış gördüm. Morali yerinde. Bundan sonra yaşanacak her şeyin herkes için iyi olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Çetin, CHP'de bir değişime ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, "CHP'de bir değişime ihtiyaç vardı. Bundan sonra İmamoğlu ile Özgür Özel başta olmak üzere tüm CHP'lilerin göstereceği performans, muhalefetin elinin iktidar karşısında güçlenmesini sağlayabilir." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun yarıştan çekilmesini de değerlendiren Çetin, "Kılıçdaroğlu yarıştan çekilseydi çok şık olurdu. Kürsüye çıkıp Özgür Özel'in elini tutsaydı, havaya kaldırsaydı tüm CHP, Kılıçdaroğlu'nu bana göre omuzlarında taşırdı. Ama olmadı." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, CHP 38. Olağan Kurultayı'nda Özgür Özel'e karşı 129 oy farkla yenilmişti. Kılıçdaroğlu, 1278 oy alırken, Özgür Özel 1407 oy almıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.