Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

KONYA (AA) - AK Parti Kulu İlçe Teşkilatı üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a hakaret ettiği...

KONYA (AA) - AK Parti Kulu İlçe Teşkilatı üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Ak Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, Hükümet Konağı önünde yaptığı açıklamada. Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'nin kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kabul edilmeyecek hakaretlerde bulunduğunu belirtti.

Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 27 milyon seçmenin teveccühü ile yüzde 52 oy aldığını anımsatan Talayhan, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde milletin oyu ile seçilen ilk Cumhurbaşkanımıza karşı Kılıçdaroğlu’nun kullanmış olduğu yakışıksız, edebe ve hukuka aykırı ifadelerin karşılığında partili üyelerimizle suç duyurusunda bulunmak için buradayız. Kılıçdaroğlu’nun bu hakaretleri sadece sayın Cumhurbaşkanına değil ona oy veren seçmene, millete ve millet iradesine bir hakaret olduğu herkes tarafından bilinmelidir" dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler