Kılıçdaroğlu da seccadeye ayakkabıları ile bastı! FETÖ'yle aynı yere mi mesaj verdi?

Kılıçdaroğlu da seccadeye ayakkabıları ile bastı! FETÖ'yle aynı yere mi mesaj verdi?

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul platformunun düzenlediği iftar programının ardından çektirdiği fotoğrafta, seccadeye ayakkabılarıyla bastı. Kılıçdaroğlu bu davranışıyla sosyal medyada tepki çekerken akıllara FETÖ elebaşı Gülen geldi..

Çoklu masanın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul platformunun düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Kılıçdaroğlu ve CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay iftar programı sonrasında özel bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede Canan Kaftancıoğlu da yer alırken, görüşme sonrası seccadeye ayakkabıları ile bastıkları fotoğraf servis edildi. Akıllara FETÖ elebaşı Gülen'i getiren o fotoğraf sosyal medyada tepkilere neden oldu.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere az bir süre kala Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretlerini hızlandırdı. Kemal Kılıçdaroğlu bu kez İstanbul platformunun düzenlediği iftar programına katıldı.

İftar programında bulunan CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ile Kılıçdaroğlu, program sonrası görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sırasında Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla Müslümanların namaz kılarken kullandığı seccadeye basarak verdiği poz büyük tepkiye neden oldu.

hamzadag.jpg

AYAKKABILARIYLA SECCADEYE BASTILAR

Fotoğraf karesine yansıyan görüntüde İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ve Azade Ay poz verdi. Fotoğrafta tepkilere neden olan kısım ise Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla seccadenin üzerine basıyor olmasıydı.

Sosyal medyada yayılan fotoğrafın ardından birçok isim tepki yağdırdı.

"AYAKKABINIZ İLE BASTIĞINIZ YER, MÜSLÜMANLARIN SECDE EDERKEN KULLANDIĞI SECCADEDİR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Ayakkabınız ile bastığınız yer, Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir."

"DEĞERLERİNİZİ AYAKLAR ALTINA ALAN BU ADAMIN İPİNE SARILIP PEŞİNDEN GİTMEYİ, ONA DESTEK OLMAYI VİCDANINIZA NASIL AÇIKLAYACAKSINIZ?"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da skandal fotoğrafa tepki gösteren isimler arasında.

Konya Milletvekili Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Şu mübarek günlerde Milletimizin kutsalına kirli ayaklarınıza basacak kadar aciz hale geldiniz, yazıklar olsun.

Chp, İyi Parti, Deva, Saadet ve Gelecek Partisindeki alnı secdeye giden vatandaşlarımız seccadenizi, değerlerinizi ayaklar altına alan bu adamın ipine sarılıp peşinden gitmeyi, ona destek olmayı vicdanınıza nasıl açıklayacaksınız?

AYŞE KEŞİR: MUHAFAZAKAR KADINLARDAN OY İSTEYEN KILIÇDAROĞLU...

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Ayşe Keşir, paylaşımında, ''Düzce’yi Yüce Meclis’te temsil etmek için aday adayı olan eski Baro Başkanı Azade Ay ve her gün muhafazakâr kadınlardan oy isteyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu. Ayakkabı ile çiğnedikleri ise seccadeler. Olmaz ya bir de iktidara gelseler. Yorumu hemşehrilerime bırakıyorum'' ifadelerini kullandı.

"VALLAHİ DE BİLLAHİ DE BENİM OYUMUN İTİBARI VAR"

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ise şöyle tepki gösterdi: "Mübarek günlerde koskoca bir milletin secdeye eğildiği seccadeye niye pis ayakkabılarınızla basıyorsunuz? Vallahi de billahi de benim oyumun itibarı var!"

MÜCAHİT DİYEN SAADET PARTİLİLERE TEPKİ

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise, "7 dakikada domuz yiyip, seccadeye ayakkabıları ile basanlara Mücahit diyen Saadet Partililer, Siz Millî görüş gömleğinizi çıkardınız diyorlar. Pardon!!! Siz hangi gömleğini giydiniz de bu görüntülere razı geliyorsunuz???" ifadeleri ile tepki gösterdi.

gg.jpg

FETÖ ELEBAŞI GÜLEN'E BENZETİLDİ

Fotoğraf ayrıca Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)nün başı olan Fethullah Gülen'in verdiği poza benzetildi. Terör örgütünün başı verdiği görüntüde tıpkı Kılıçdaroğlu gibi ayakkabılarıyla seccadeye basmıştı.

ABD’nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal, 15 Temmuz’un yıldönümünde 2017 yılında FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ile beş gün önce bir röportaj yaptı. Tabii ondan “saygın”, “saygıdeğer” diye bahsederek…

Röportajda yayınlanan bir fotoğrafın verdiği mesaj merak edildi. Fotoğrafta, Gülen’in seccadeye ayakkabıyla basarak poz verdiği görülmüştü.

Fetullah Gülen’i yakından tanıyan isimlerden Hüseyin Gülerce, Gülen’in Wall Street Journal’e verdiği fotoğrafı yorumlayan Gülerce; “Gülen’in seccade üzerine ayakkabıyla çıktığı fotoğrafla Haçlılara, Batı’ya mesaj verdiğini yazmıştı.

Seccade üzerinde ayakkabı ile mesaj kime?Seccade üzerinde ayakkabı ile mesaj kime?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum