Kia'dan Aralık ayına özel kampanyalar: Niro ve Sportage'da yüzde sıfır faiz, Picanto'da indirim

Kia'dan Aralık ayına özel kampanyalar: Niro ve Sportage'da yüzde sıfır faiz, Picanto'da indirim

Kia, aralık ayında tüm binek modellerinde avantajlı faiz ve fiyat kampanyaları sunuyor. Niro ve Sportage'da yüzde sıfır faiz, Picanto'da ise 50 bin TL indirim fırsatı var.

Niro ve Sportage'da yüzde sıfır faiz

Metin: Kia, aralık ayı kampanyaları kapsamında C segmentinin iddialı SUV modelleri Niro ve amiral modeli Sportage'da 250 bin TL'ye 12 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuyor. Bu kampanya, Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak.

Picanto'da 50 bin TL indirim

Metin: Kia'nın A segmentinin lideri Picanto modeli, aralık ayı kampanyaları kapsamında 50 bin TL indirimle satışa sunuluyor. Bu kampanya, Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak.

kia.jpg

Diğer modellerde de avantajlar var

Metin: Kia'nın diğer binek modellerinde de aralık ayı kampanyaları kapsamında avantajlı faiz ve fiyat seçenekleri sunuluyor. Buna göre, Stonic ve Cerato modellerinde 200 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 2,69 faiz avantajı, Ceed ve XCeed modellerinde ise 250 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 2,69 faiz avantajı geçerli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.