Keremcem Seda Güven'le Paris'te evlendi... İşte düğün fotoğrafı

Keremcem Seda Güven'le Paris'te evlendi... İşte düğün fotoğrafı

Keremcem ile Seda Güven evlendi... Peki ne zaman, nerede evlendiler ve düğünde kimler vardı? Seda Güven kimdir? İşte merak edilenler ve çok özel nikahtan, özel anlar...

Sevilen şarkıcı Keremcem, oyuncu aşkı Seda Güven'le Paris'te dillere destan bir düğünle evlendi. Keremcem ile Seda Güven'in evlilik tarihi kayıtlara 13 Kasım 2014 olarak geçti. Çiftin Türkiye'nin Paris Konsolosluğu'nda kıyılan nikâhına yakın dostları katıldı. Paris'te önceki gün evlenen çift, düğünü ise İstanbul'da yapacak.

İŞTE NİKAH FOTOĞRAFLARI

SEDA GÜVEN KİMDİR?

Bandırma'da 28 Ağustos 1984'te dünyaya gelen Seda Güven, bir  Marmara Üniversitesi mezunu. Tekstil Tasarım okuyan güzel oyuncunun Başak Gürsoy'un telkinleriyle oyunculuğa merak saldığı biliniyor. Ekmek Teknesi dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıkan Seda Güven'in bu dizide küçük bir rolü vardı. Güven bu deneyiminden üç sene sonra Ateşli Topraklar, Elveda Derken ve Hepimiz Birimiz İçin dizilerinde ekranlara geldi. 2010-2012 yılları arasında çok izlenen Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Meltem Alagöz karakteriyle şöhretini kabartan Seda Güven, Merhaba Hayat dizisinde de Nil karakterini canlandırdı. Şu anda Kurt Seyit ve Şura dizisinde Valentina karakterine hayat veren Seda Güven'in geçmiş dizi deneyimleri şu şekilde;

Ekmek Teknesi (2002)
Ateşli Topraklar (2005)
Elveda Derken (2007)
Hepimiz Birimiz İçin (2008)
Fatmagül'ün Suçu Ne? (2010) - (2012)
Merhaba Hayat (2012)
Kurt Seyit ve Şura (2014)

KEREMCEM KİMDİR?

28 Aralık 1977’de Muğla’nın Milas ilçesinde halen ailesinin oturduğu evde dünyaya geldi. Babasının deyimiyle kara-kuru çirkin bir çocuktu. O’ndan 4 yıl önce doğan ablası beste’nin kardeş istemesi Keremcem’in dünyaya gelmesinin sebeplerinden biriydi.

Kocasına sonsuz aşkla bağlı olan annesinin oğluna onun ismi olan Cem adını vermek istemesi, babasının kerem adında ısrar etmesi Keremcem ismini oluşturdu. İsminin tam söylenmesi konusunda takıntılı olan Keremcem adını eksik söyleyen arkadaşlarını epey uğraştırdı.

İlkokul yılları en iyi arkadaşı kuzeniyle geçti.

1996 yılında Ege Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Blümü’nü kazandığında hayatında müzik dışında yeni bir sayfa açılacağını düşünüp korktu, ama mezun olduğunda okulun müzikten uzaklaştırmak yerine daha çok müziğin içine çektiğini farketti. Yıllarca birlikte müzik yaptığı arkadaşı Yunus (Adak) Keremcem’in İstanbul’a yerleşme arefesinde yeni yaptığı Eylül adlı şarkıyı dinlettiğinde İstanbul macerası daha da anlam kazanmıştı. Yonca Evcimik ile tanışması keskinleştiren etken oldu. Yoncimik O’na inanan ilk profesyonel oldu.

Etiketler :