Kent sonbaharla masal kitabına döndü

Kent sonbaharla masal kitabına döndü

Sonbaharın gelişiyle Eskişehir'in Kent Park, Porsuk Çayı çevresi ve Botanik Park'taki ağaçların sararan yaprakları masalsı görüntüler oluşturdu.

Tüm yurtta olduğu gibi Eskişehir de sonbaharın gelişiyle birlikte adeta bir renk cümbüşüne sahne oldu. Kentin simgelerinden olan Porsuk Çayı kenarındaki ve Kent Park’taki ağaçların yapraklarının sararması, görenleri büyüleyen kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

Kent sonbaharla masal kitabına döndü

Sarının ve kahverenginin onlarca tonuna bürünen bu eşsiz güzellikler, vatandaşların da odak noktası oldu. Dökülen yaprakların oluşturduğu halı üzerinde sıkça yürüyüş yapan ve bu anları ölümsüzleştirmek için fotoğraf çeken vatandaşlar, mevsimin tadını çıkardı. Şehirle özdeşleşen Porsuk Çayı'nın bu masalsı sonbahar görünümü, dron ile havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi. Ayrıca, Orhangazi Mahallesi’nde bulunan Botanik Park’taki manzaralar da ziyaretçilerini mest etti.

Kent sonbaharla masal kitabına döndü

"Romantik Bir Hava Var, İnsana Kendini İyi Hissettiriyor"

Sonbahar manzaralarının keyfini çıkaran vatandaşlardan Zeynep Naz Gündüz, Eskişehir’deki havanın beklediğinden çok daha güzel olduğunu dile getirdi. Gündüz, "Şu an hava çok güzel. Bana 'Çok soğuk olacak' dediler ama şu an çok güzel. Yapraklar dökülüyor, renkler çok güzel. Eskişehir'de sonbahar çok güzel. Romantik bir hava var. İnsana kendini iyi hissettiriyor. Kasvetli de değil, insan kendini iyi hissediyor. Manzara fotoğrafı çekiyorum. Yapraklar döküldükçe, her gördüğüm ağacı çekiyorum" ifadelerini kullandı.

Kent sonbaharla masal kitabına döndü

"Herkesin Eskişehir'e Gelmesini Tavsiye Ederim"

Eskişehir’de yaşamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Şehmuz Özerzen ise, kentin güzelliğini vurguladı. Özerzen, "Eskişehir, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri. Beni çok mutlu ediyor. Böyle güzel bir şehirde yaşadığım için sevinçliyim. Devamlı yürüyüş yapıyorum. Havalar eskisi gibi pek soğuk değil, şimdi havalar güzel. Herkesin Eskişehir'e gelmesini tavsiye ederim" şeklinde konuştu.

Kent sonbaharla masal kitabına döndü

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.