Kemal Kılıçdaroğlu'ndan vatandaşa şok sözler! İtiraf etmek zorunda kaldı

CHP'nin kalesi İzmir'de toplu açılış törenine katılan Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşla konuşmasında söylediği sözlerle herkesi şok etti. Kılıçdaroğlu, "3 sene önce ülkede istikrar vardı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin kalesi durumundaki İzmir'deki temaslarında CHP'li belediyelerle ilgili vatandaşların tepkileriyle karşılaştı.

İzmir'in Uzundere Mahallesi'nde kentsel dönüşümün bitirilmemesini protesto eden gruptan Eray Uslu, Kılıçdaroğlu'na, senelerdir yeni evlerine geçemediklerini söyledi.

"SÖYLEYİN DEVLET YAPSIN"

Kılıçdaroğlu, bu tepkiye "Devlete söyleyin, Büyükşehir Belediyesi ile anlaşsın, beraber yapsınlar. Hükümet'le konuşun, tapuları gerekirse devredeceğiz, gelsinler size yapsınlar" cevabını verdi. Bunun üzerine Uslu, Kılıçdaroğlu'na "Yani vatandaş kendi işini kendi çözsün. Bu söylenecek kelime mi?" dedi.

DAİRENİN FİYATI KAÇ?

CHP lideri, 3 çocuğu olduğunu söyleyen bir mağdura da kızarak, "Bana onları söyleme kardeşim, aldığın dairenin fiyatı kaça çıkıyor?" diye çıkıştı.

3 SENE ÖNCE İSTİKRAR VARDI

Her fırsatta hükümeti yerden yere vuran CHP lideri artan inşaat malzemesi fiyatlarına vurgu yaparak "3 sene önce memlekette istikrar vardı" diyerek kendi tarihini ve açıklamalarını da yalanlamış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.