Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Emniyet ve Jandarmaya 'uyuşturucu iftira'sı! Art arda suç duyurusu yapıldı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Emniyet ve Jandarmaya 'uyuşturucu iftira'sı! Art arda suç duyurusu yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Teşkilatı'nı 'uyuşturucu ticaretine göz yummak' ile suçlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, skandal sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Kemal Kılıçdaroğlu, son paylaşımında Emniyet ve Jandarma Teşkilatı'nı uyuşturucu ticaretine göz yummakla suçladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı Kılıçdaroğlu'nun paylaşımıyla ilgili bir açıklamada bulundu. EGM, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı "Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak'la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

T.C. Jandarma Genel Komutanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı “Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" ifadesi kullanıldı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Türkiye’de bir metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni bu salgını besliyor. Bakmayın “okul önünde uyuşturucu satanın bacaklarını kırarız” palavrasına. Bugün size Sarayın kara para ile bu zehiri nasıl sokaklarımıza davet ettiğini anlatacağım. Kirli paranın sonucudur bu" notuyla paylaştığı skandal videosu:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.