Keçiören'de "Göçmen Merkezi" kuruldu

Keçiören'de "Göçmen Merkezi" kuruldu

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesi, Keçiören Kaymakamlığı, Keçiören Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile başta Suriyeliler olmak üzere,...

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesi, Keçiören Kaymakamlığı, Keçiören Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile başta Suriyeliler olmak üzere, Türkiye'ye göç eden ve Keçiören'de ikamet eden göçmenlere yardım etmek amacıyla ''Göçmen Merkezi'' kuruldu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son yıllarda sayıları artan Suriyeli göçmenlere destek olmak amacıyla "Keçiören Göçmen Merkezi"ni kurduklarını, bununla ilçeye gelen göçmenlerin eğitim, sağlık ve diğer ihtiyaçlarını karşılayarak hayat standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti.

Merkezin, göçmenlerin yaşama kültürünü geliştireceğini ve toplumsal entegrasyonlarına katkıda bulunacağını ifade eden Ak, Keçiören Kaymakamlığı, Keçiören Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğiyle açılan merkezin göçmenlere sunulan hizmetlerin tek elden yürütülmesine katkı sağlayacağını kaydetti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :