Keçiören İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı

Keçiören İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı

ANKARA (AA) - Ak Parti Keçiören İlçe Başkanlığı, Haziran ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını, iftarı proğramıyla gerçekleştirdi. AK Parti...

ANKARA (AA) - Ak Parti Keçiören İlçe Başkanlığı, Haziran ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını, iftarı proğramıyla gerçekleştirdi.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar proğramına, İlçe Başkanı Zafer Çoktan’ın yanısıra, Meclis İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, Milletvekili Aydın Ünal, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Edip Balcı katıldı.

İlçe Başkanı Çoktan, Meclis İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, Milletvekili Aydın Ünal ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, masaları tek tek dolaşarak teşkilat mensuplarıyla sohbet etti.

Programda, teşkilat mensuplarına hitap eden ilçe başkanı Çoktan, "Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ramazan boyunca her günümüz vatandaşlarımız ile birlikte geçti. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan vekillerimize, belediye başkanımıza ve iftarımıza katılan, bugüne kadar partimize hizmet etmiş teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :