Kebapçı Dedeler açıldı

Kebapçı Dedeler açıldı

Konya'nın meşhur lezzeti Kebapçı Dedeler, Bedesten ve Havzan'dan sonra Nalçacı’da modern yerinde hizmete açtı.

Konya'nın meşhur lezzeti Kebapçı Dedeler, Bedesten ve Havzan'dan sonra Nalçacı’da modern yerinde hizmete açtı. Bedesten ‘in eskimez lezzetlerinden olan ve 1929 yılından bu yana fırın kebabının vazgeçilmez adresi olan Meşhur Kebapçı Dedeler, Nalçacı Şubesi'ni hizmete açtı. Gerçekleşen açılışa, AK Parti Milletvekili Metin Külünk, Baro Başkanı Mustafa Aladağ, Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, BYEGM şube müdürü Abdurrahman Cüneyt Fidancıoğlu, protokol temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, yerel yöneticiler STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mustafa Avcı, Alper Atun ve Yavuz Demirkol ortaklığı ile kurulan işletme 1929 yılından bu yana Konya'ya sunulan fırın kebabı lezzetini Nalçacı'da da sürdürecek. Konya'nın milli yiyeceklerinden olan ve meşhur lezzet olan fırın kebabı, Dedeler farkıyla sunulacak.  İlginin yoğun olduğu açılışta konuşan işletme ortaklarından Alper Atun, "Geçmişten gelen büyük dedelerimizden gördüğümüz bir lezzeti yeni modern tarza uygulayıp müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Meram ve Konya'ya yakışan büyük ve ferah yeni bir yeri kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Biz başardığımızı düşünüyoruz temiz ve ferah bir işletme olarak. Tabi bundan sonrası Konya halkının takdirine kalmış bir durum. 1929'dan beri faaliyette olan bir kuruluşuz ve ben ise bu işin dördüncü kuşağıyım. Bayrağı biz devraldık ve gelecek nesillerede bu kültürü, bu lezzeti devretmek istiyoruz" diye konuştu. Diğer ortaklar da, açılışa katılanlar hayırlı olsun temennisinde bulundu. Açılış yapılan duanın ardından gerçekleşti.  Ferit Hepokur-Memleket

dedeler-kebab-acilisi--(21).jpg

dedeler-kebab-acilisi--(31).jpg

               dedeler-kebab-acilisi--(36).jpg