Kazada yaralanan lise öğrencisi hayatını kaybetti

Kazada yaralanan lise öğrencisi hayatını kaybetti

SAKARYA (AA) - Sakarya'da pazartesi günü servise binmek için evinden çıktıktan sonra yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır...

SAKARYA (AA) - Sakarya'da pazartesi günü servise binmek için evinden çıktıktan sonra yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan lise öğrencisi Ebrar Küçükotay (17), bir haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Adapazarı ilçesi Tekeler Mahallesi'nde sabah saatlerinde okul servisine binmek için yolun karşısına geçmek isteyen Atatürk Lisesi 12-E sınıfı öğrencisi Küçükotay, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri'nin müdahalesinin ardından Yenikent Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılan Küçükotay, burada yaklaşık bir haftadır süren müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlimiz Atatürk Lisesi 12-E sınıfı öğrencisi Ebrar Küçükotay 27 Kasım Pazartesi günü servise binmek için evinden çıktığı sabah saatlerinde yoldan karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören öğrencimiz yaşam mücadelesini kaybederek 30 Kasım Perşembe günü öğleden sonra vefat etmiştir. Kazanın meydana geldiği ilk andan itibaren İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul yönetimi, öğrencimizin ve ailesinin yanında olarak her türlü desteği vermiştir. Doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamayan 17 yaşındaki öğrencimiz Ebrar Küçükotay'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, okul arkadaşlarına, öğretmenlerine, okul yöneticilerine, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :