Kazada ağır yaralanan genç sürücü 10 Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti
Aksaray’da 12 Ekim’de direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarpan ve ağır yaralanan 24 yaşındaki sürücü Alperen Çetinkaya, hastanedeki 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
Aksaray’ın Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde 12 Ekim tarihinde meydana gelen trafik kazası, genç bir hayatı sonlandırdı. Şehir merkezi istikametinde seyreden 33 plakalı otomobilin sürücüsü, 24 yaşındaki Alperen Çetinkaya, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hâkimiyetini yitirdi. Kontrolden çıkan araç, önce yol kenarındaki elektrik direğine şiddetle çarptıktan sonra takla atarak durabildi.
Kaza sonucunda otomobil sürücüsü Alperen Çetinkaya ile araçta yolcu olarak bulunan M.M.Y. (21) ve M.O.C. (23) ağır şekilde yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, ilk müdahalelerin ardından yaralıları Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.
Alperen Çetinkaya Hayata Gözlerini Kapadı
Hastanede derhal tedavi altına alınan yaralılardan araç sürücüsü Alperen Çetinkaya’nın durumu ciddiyetini koruyordu. Genç sürücü, doktorların tüm müdahalelerine rağmen verdiği 10 günlük yaşam savaşına yenik düşerek hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan diğer iki kişinin sağlık durumuna ilişkin güncel bir bilgi paylaşılmazken, emniyet birimleri kazanın kesin nedenini belirlemek amacıyla geniş çaplı bir tahkikat başlattı. Trafik kazaları, özellikle genç sürücüler arasında dikkatsizlik ve hız nedeniyle Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden biri olmaya devam ediyor.

Kaynak:
