'Kaza suskunu' Hakan Şükür o rezidanstan ofis almış!

'Kaza suskunu' Hakan Şükür o rezidanstan ofis almış!

Zeytinburnu'ndaki "silüeti bozan kuleler" hakkında tweet yağdıran Hakan Şükür'ün Mecidiyeköy'de inşaatı devam eden rezidanstaki asansör kazası hakkında neden suskun kaldığı ortaya çıktı.

AK Parti'den istifa eden "tuzluk" vekillerden Hakan Şükür, sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye'de olan her olayla ilgili bir yorumda bulunuyordu. Son olarak Zeytinburnu'nda İstanbul'un silüetini bozan kuleleri diline dolayan Şükür'ün "Orada Bakan Zeybekçi'nin ofisi var" şeklindeki iddiaları yalan çıkmıştı.

KAZAYLA İLGİLİ TEK KELİME ETMEDİ

AK Partililerin oylarıyla girdiği Meclis'te AK Parti'yi eleştirmek için her olayı kullanan Hakan Şükür, Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen stadının yerine yapılan rezidans inşaatında gerçekleşen asansör kazası hakkında dut yemiş bülbüle döndü.

TORUN CENTER'DAN 2 MİLYON DOLAR'A DAİRE ALMIŞ

Şükür'ün bu sessizliği, uzun yıllar topçuluk yaptığı Ali Sami Yen Stadı'nın yerinde inşa edilen Torun Center'dan ev aldığını akıllara getirdi. Hakan Şükür’ün, projenin satış ofisini birkaç kez ziyaret ettiği ve kaporayı bile yatırdığı belirtilmişti. 17 Aralık sürecinde "25 yıl top oynadım hiç 4,5 milyonum olmadı" diyen Şükür'ün aldığı dairenin değeri ise yaklaşık 2 milyon dolar...

yeniakit.com.tr

Etiketler :