Kayserispor Konyaspor’a çalıştı! En az 2 hafta daha lig ikincisi yeşil beyazlılar

Kayserispor Konyaspor’a çalıştı! En az 2 hafta daha lig ikincisi yeşil beyazlılar

Süper Lig’de zorlu haftalar sürüyor. Hikmet Karaman’la iyi bir çıkış yakalayan Kayserispor kendi seyircisi önünde Başakşehir’i ağırladı. 90 dakika sonunda Kayserispor Başakşehir'i 1-0 yendi.

Şampiyonluk yarışında Trabzonspor’un 8 puan gerisinde olan Konyaspor, Adana Demirspor karşısında kazandığı haftada rakiplerinin puan kaybıyla derin bir nefes aldı hem de moral buldu.

KAYSERİSPOR KURNAZ OYNADI

Başakşehir’i ağırlayan Kayserispor, mücadele boyunca topu rakibine bıraktı. Karşılaşmanın 73. Dakikasınd yapılan ortada Uğur Demirok’la golü buldu ve 1-0 öne geçti. Bu andan sonra Başakşehir kalesine daha çok gidebilen Kayserispor rakibine zor anlar yaşattı.

KONYASPOR’A YARADI

Ligde ikinci sıradaki yerini yine koruyan Konyaspor’a en yakın rakiplerden biri olan ve erteleme mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan Başakşehir’i yenen Kayserispor bir anlamda yeşil beyazlılara çalıştı.

BAŞAK UZUN BİR ARADAN SONRA YENİLDİ

Emre Belözoğlu’nun takımın başına gelmesinin ardından 11 maçtır kaybetmeyen Başakşehir uzun süre sonra kaybetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.