Kayseri'den kısa kısa

Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Cumhuriyet Kupası sona erdi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Cumhuriyet Kupası sona erdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, final maçında Amarat'ı 7-3 yenen Son Kale şampiyonluğa ulaşırken, Hunter Spor da üçüncülüğü elde etti.

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, sporun birleştirici özelliğine dikkati çekerek, "Benim üç tavsiyem olacak. İyi bir yabancı dil bilin. Bir spor branşıyla ilgilenin ve lisanslı bir sporcu olun. Bir enstrüman çalın. Bu şekilde tam donanımlı bir birey olursunuz." diye konuştu.

Turnuva, 111 takımdan bin 176 sporcunun katılımıyla gerçekleşirken şampiyon olan Son Kale takımına 3 bin liralık şampiyonluk ödülü verildi.

- Kocasinan'da park yapım çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe genelinde başlatılan mevcut parkları yenileme çalışmalarını kontrol etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Çolakbayrakdar, daha yeşil ve konforlu Kocasinan için yoğun gayret sarf ettiklerini kaydetti. Çolakbayrakdar, mevcut parkları yenilerken daha fazla yeşil alan kazanmak için de hassasiyet gösterdiklerini ifade etti.

- Milletvekili Ataş'tan şehit ailesine ziyaret

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, İran sınırında devriye görevindeki zırhlı araca teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit olan İstihkam Er Zekeriya Altunok'un ailesini ziyaret etti.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, görüşlerine yer verilen Ataş, ziyaretle ilgili "20 Ekim tarihinde Ağrı Doğubeyazıt'ta PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan kahraman evladımız Zekeriya Altunok'un ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

- İş adamı Halit Özkaya'nın vefatı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi iş adamı Halit Özkaya'nın cenazesi Hacılar ilçesinde toprağa verildi.

Özkaya'nın cenaze namazı Hacılar Cami Kebir'de kılındı.

İl Müftüsü Şahin Güven tarafından kıldırılan cenaze namazına, Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanları Bilal Özdoğan, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Protokol Üyeleri, iş adamları, Özkaya ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Özkaya, kılınan cenaze namazının ardından Hacılar mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :