Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

Vatan Partisi Öncü Gençlik üyeleri, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde protesto gösterisi düzenledi

ANKARA (AA) - Vatan Partisi Öncü Gençlik üyeleri, Kayseri'deki terör saldırısını ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde protesto etti.

Büyükelçilik binası yakınında toplanan yaklaşık 300 kişilik grup, "Mehmetçik vuruyor, ABD titriyor", "Katil ABD defol", "Kahrolsun PKK, kahrolsun ABD" şeklinde sloganlar attı.

Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş, burada yaptığı açıklamada, Kayseri'de bölücü terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırının arkasında da "ABD emperyalizminin kuşatma ve daraltma girişimi" olduğunu öne sürdü.

Düşmanın, Türk milletinin karşısına çıkma cesaretine sahip olmadığı için canlı bombaları kullandığını belirten Diş, şunları kaydetti:

" 2. Kurtuluş Savaşı günlerindeyiz. 15 Temmuz darbe girişimini, işgal girişimini nasıl püskürttüysek bu alçakça saldırıları düzenleyen terör yuvalarını da kurutacağız. 24 Temmuz 2015'te Silahlı Kuvvetlerimizin başladığı işi millet ve ordu birlikteliğiyle hep beraber bitireceğiz. Türk milleti ve Türk gençliği güvenlik güçlerinin yanındadır, onlarla omuz omuzadır. Bu mücadele hepimizin mücadelesidir. Buradan ABD'ye sesleniyoruz, hiç umutlanmayın, milletimiz göğsünü bombalara siper ediyor. Teröre teslim olmayacağız, ABD'ye diz çökmeyeceğiz. Türkiye'yi böldürmeyecek, Cumhuriyetimizi yıktırmayacağız. Beşiktaş ve Kayseri saldırılarını yapan adres işte buradadır. Alçaklığınız, bombalarınız, dayatmalarınız bize diz çöktüremez."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler