Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

Medya-İş Genel Başkanı Ateş:- "Türkiye'nin huzuruna atılan bu bomba ülkemizin birlik ve beraberliğine gölge düşürmeyecek, kardeşliğimizi daha da pekiştirecektir. Bunu yapan hain eller asla amaçlarına ulaşamayacaktır"

ANKARA (AA) - Medya İş Sendikası (Medya-İş) Genel Başkanı Hamdi Ateş, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin, "Türkiye’nin huzuruna atılan bu bomba, ülkemizin birlik ve beraberliğine gölge düşürmeyecek, kardeşliğimizi daha da pekiştirecektir. Bunu yapan hain eller asla amaçlarına ulaşamayacaktır." ifadesini kullandı.

Ateş, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri'deki terör saldırısının tüm Türkiye gibi basın emekçilerini de derinden yaraladığını belirtti.

Terörün çirkin ve kanlı yüzünü bir kez daha ortaya çıkardığına işaret eden Ateş, bu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadığını, bunu yapanların en kısa sürede cezalandırılacaklarına inandığını bildirdi. Ateş, "Türkiye’nin huzuruna atılan bu bomba, ülkemizin birlik ve beraberliğine gölge düşürmeyecek, kardeşliğimizi daha da pekiştirecektir. Bunu yapan hain eller asla amaçlarına ulaşamayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Ateş, Türkiye'nin bölgesindeki ve dünyadaki etkinliği ne zaman artsa, bu tip hain saldırılarla önünün kesilmek istenildiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Terör örgütleri ve arkasındaki karanlık güçler ne yaparlarsa yapsınlar, ülkemizin kutlu yürüyüşüne ve ilerlemesine engel olamayacaklar. Türkiye'nin dostu olduğunu iddia eden ülkelerin de bunu yapan kanlı terör örgütüne karşı en şiddetli yaptırımları uygulamasını bekliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınları başta olmak üzere, tüm Türk milletine başsağlığı, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Ülkemizin böyle üzücü terör saldırılarına bir daha maruz kalmamasını temenni ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler