Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:- "Eylemlerin hedefi ülkemizin önünü kesmektir. Milletçe bir olacağız, kenetleneceğiz. Sabırlı olacağız ve terörün kökünü kazıyacağız"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kayseri'deki terör saldırısı ile ilgili, "Eylemlerin hedefi ülkemizin önünü kesmektir. Milletçe bir olacağız, kenetleneceğiz. Sabırlı olacağız ve terörün kökünü kazıyacağız." ifadesini kullandı.

Karaaslan, Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsüne yönelik saldırıda 13 askerin şehit olması nedeniyle kınama mesajı yayımladı.

Saldırıların Türkiye'yi terörle mücadeledeki kararlılığından caydıramayacağını vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:

"Milletimiz, geçen hafta 44 vatandaşımızı kaybettiğimiz hain saldırının ardından ikinci büyük acıyı yaşıyor. Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşları taşıyan otobüse yönelik hain bir saldırı düzenlendi. Şer odaklarınca düzenlenen alçakça ve kalleşçe saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Bu tür saldırılar terörle mücadeledeki kararlılığımızdan bizi asla ve asla caydıramayacak. 15 Temmuz'u başaramayanlar, Türkiye'yi terörle yıldırmaya çalışıyor. Eylemlerin hedefi ülkemizin önünü kesmektir. Milletçe bir olacağız, kenetleneceğiz. Sabırlı olacağız ve terörün kökünü kazıyacağız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :