Kayseri'deki terör saldırısı

Kayseri'deki terör saldırısı

Sağlık Bakanı Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ve Milli Savunma Bakanı Işık saldırıda yaralanan askerleri ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, terör saldırısında yaralanan askerleri ziyaret etti.

Erciyes Üniversitesi yakınındaki terör saldırısının ardından Kayseri'ye gelen Akdağ, Özhaseki ve Işık, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel bir hastanedeki yaralıları ziyaret ederek, yetkililerden sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Akdağ, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 9 yaralının bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yaralılarımızdan 2'sinin durumu ciddiyetin muhafaza ediyor. Hastaneyi ziyaret ederken 4 kardeşimiz de ameliyattaydı, meseleyi takip etmeye devam edeceğiz. Tüm yaralılarımıza Allah'tan şifa diliyorum. Tıpkı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanemizde olduğu gibi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde de meseleye arkadaşlarımız süratli bir biçimde gereken müdahaleleri yapmış durumdadır."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler