Kayseri'deki terör saldırısı

Kayseri'deki terör saldırısı

Vali Kamçı: "Sivil araç bomba yüklü, canlı bomba tarafından patlatılıyor. Çok üzücü bir hadise. Şehitlerimiz ve yaralılarımız var"

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, terör saldırısına ilişkin, "Sivil araç bomba yüklü, canlı bomba tarafından patlatılıyor. Çok üzücü bir hadise. Şehitlerimiz ve yaralılarımız var." dedi.

Vali Kamçı, Erciyes Üniversitesi yakınındaki terör saldırısının gerçekleştiği alanda incelemelerde bulundu.

Olay yerinden ayrılırken gazetecilere açıklama yapan Kamçı, şunları kaydetti:

"Sivil araç bomba yüklü, canlı bomba tarafından patlatılıyor. Çok üzücü bir hadise. Şehitlerimiz ve yaralılarımız var. Sizlerden biraz sağduyu bekliyorum. Görüntü almaya çalışmamanızı sizden rica ediyorum. Bu tür bir hadise Avrupa'da olduğunda hiçbir görüntü alınmıyor ama bizde olduğunda görüntü kirliliği meydana geliyor. Televizyonlar habire veriyor, sizlerden sağduyu bekliyorum. Menfur bir saldırı, bir terör saldırısı. Bu anlamda kınıyoruz. Maalesef şehitlerimiz ve yaralılarımız var, çok üzgünüz. Şu anda şehit ve yaralı sayımız belli değil, tespit çalışmalarımız devam ediyor. Resmi açıklamaları beklemenizi istirham ediyorum. Kan ihtiyacı var ama gideriliyor. Otobüsün yanında patlayan araç. İçindeki zaten canlı bomba oluyor, işte bomba yüklü bir araç patlıyor, halk otobüsümüze zarar vermiş oluyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler