Kayseri'de 15 Temmuz etkinlikleri

Kayseri'de 15 Temmuz etkinlikleri

KAYSERİ (AA) - Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla yapılacak etkinliklere ilişkin...

KAYSERİ (AA) - Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla yapılacak etkinliklere ilişkin bilgiler verdi.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'un yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Genel Merkezinin hazırladığı program çerçevesinde anma etkinlikleri yapılacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Programlarımız bugün itibarıyla başlıyor. Bugün şehitlik ziyareti ile başlayacağız. Şehitlik ziyaretinden sonra Hunat Camisi'nde öğle namazına müteakip mevlit okutacağız. Daha sonra Bünyan ve Yeşilhisar’daki 15 Temmuz şehitlerimizin mezarlarını ve ailelerini ziyaret edeceğiz.''

Anma etkinlikleri kapsamında 12 ve 13 Temmuz'da sempozyum yapılacağını dile getiren Özden, programla ilili ayrıca şu bilgileri verdi:

"Gençlik kollarımızın ve kadın kollarımızın meydanda açacağı sergileri var. Ayrıca gençlerimiz 3 gün boyunca partimizin altındaki açık alanımızda hem slayt gösterisi yapacaklar hem de 15 Temmuz sergimizi sergileyecekler. Son olarak cuma ve cumartesi günü akşam saat 19.00'da nöbete başlayacağız ve nöbetimiz sabah namazına kadar devam edecek. Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz'da çağrı yaptığı saat olan 00.24’de parti binamızın önünde toplanıp meydana doğru yürüyüş yapacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :