Kayseri emniyeti 10 metruk binayı yıktırdı

Kayseri emniyeti 10 metruk binayı yıktırdı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri suça meyilli kişilerce kullanabilecek binaların yıkılması için çalışmalara başladı.İl Emniyet...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri suça meyilli kişilerce kullanabilecek binaların yıkılması için çalışmalara başladı.

İl Emniyet Müdürlüğü, yerleşim alanlarında bulunan ve suça meyilli kişilerce kullanabilecek durumdaki binaları yıkmak için çalışma başlattı.

İçişleri Bakanlığının talimatı üzerine Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular koordinesinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ve emniyet birimleri önleyici polislik faaliyetleri kapsamında suça meyilli kişilerce kullanılabilecek, güvenlik yönünden risk taşıyan, alkol ve uyuşturucu bağımlısı gençlerin mesken haline getirdiği ve suça mekan olabilecek yerlerin tespiti çalışma başlattı.

Çalışmalarda genel güvenlik ve asayiş yönünden risk taşıyan binalar tespit edilirken bu yerlerin sahipleriyle görüşülerek sağlamlaştırılması veya yıktırılması sağlandı.

Sahibine ulaşılamayan veya sağlamlaştırma çalışması yapılmayan binaların yıkılması, tarihi eser niteliği taşıyan binaların da koruma altına alınmasıyla ilgili olarak belediyelerle gerekli yazışmalar yapılıyor.

Ayrıca, bu kapsamda 10 metruk binanın yıkıldığı ve tespit edilen binaların yıkım çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :